Reis

Op welke manieren kunt u bij ons appartement of de studio komen:

Met het vliegtuig

U kunt op diverse manieren naar de Algarve, met het vliegtuig is het snelst. Faro is de logische keuze maar soms is vliegen op Lissabon een goed alternatief. Vanaf vliegveld Faro is het met de auto ongeveer 50 minuten naar Lagos.

Een auto huren in de Algarve

Extra vrijheid en leuk om rond te reizen in de Algarve is een auto huren op het vliegveld. Een andere mogelijkheid is om een ​​auto te huren in Lagos zelf, probeer Daily Rent

Met de auto naar Iberlagos

Rij naar Lagos en sla bij de “Bombeiros” (grote brandweerkazerne) af naar de ingang van de Iberlagos-gebouwen.  Als u door de poort rijdt, passeert u de bewakers (24/7), hou links aan en na het tweede gebouw zijn de (gratis) parkeerplaatsen.

Met de taxi naar Iberlagos

Met een taxi of Yellowcab kost u dat ongeveer € 90/120.

Met de trein naar Iberlagos

Vanaf de luchthaven van Faro: Wanneer u aankomt op de luchthaven van Faro, neemt u een taxi (€15) of een bus (€2) naar het treinstation van Faro, een trein brengt u in 2 uurtjes naar Lagos (de eerste trein in de ochtend vertrekt om 10.23u.) Vanaf daar is het 30 minuten lopen langs de boulevard naar Iberlagos. Voor de trein retour naar Faro kun je een dag vooruit een kaartje kopen in het treinstation. De trein stopt bij elk klein station in elk dorpje.

Vanuit Lissabon naar Iberlagos

Vanaf de luchthaven in Lissabon kunt u ook met de trein, dan reist u eerst naar station Tunis met 1 overstap verder naar Lagos.
Of u gaat met de Flixbus die vertrekt vanaf station Oriente direct naar het busstation in Lagos.